Boharo.nl
                 
  Home Biografie Fotografie Bowlen Dagboek Winterweer Links Contact

Bowlen

De sport bowlen
Ik hoor u denken, een sport? Ja bowlen is wel degelijk een sport en heeft zelfs kans gemaakt om onderdeel te worden van de Olympische Spelen. De meeste mensen kennen bowlen vooral als gezellig avondje uit maar in de topsport gaat dat er wel anders aan toe. Er zijn diverse bowlingevenementen zoals huisleague (in eigen vereniging), nationale league, toernooien nationaal en internationaal en nog andere evenementen georganiseerd door de NBF (Nederlandse Bowling Federatie.)

Mijn bowlingcarriëre
Op mijn 9e begon voor mij het bowlen. En sindsdien ben ik er eigenlijk nooit mee gestopt. Na jaren gegroeid te zijn in het bowlen is mijn gemiddelde de laatste tijd vrij stabiel rond de 180 gemiddeld. Voor alle wedstrijden heb ik ook het doel om dat gemiddelde te halen. Echter lukt dat natuurlijk niet altijd.

Op dit moment actief in
Op woensdagavond spelen we huisleague in Bowling Vereniging Haarlemmerliede. Dit is een trio league en spelen we spelen met een leuk team. Onze teamnaam is Team Zonder Naam en uitslagen kun je zien door hieronder op de links bij 'Uitslagen' te klikken.
Verder spelen mijn vader en ik Nationale Trio League. Dit is landelijk en zijn belangrijkere wedstrijden. Met ons team staan we best lekker te draaien. De teamnaam die we daar hebben is: De Beste Print.nl

Toernooien
Op dit moment geen geplande toernooien of overige evenementen.

Uitslagen:
Huisleague Woensdag - Team Zonder Naam
Nationale League 1A - De Beste Print.nl

 
Boharo.nl
Webdesign 13-11-2015 Ron Janssen | Webdesign: BOHARO.nl