Boharo.nl
                 
  Home Biografie Fotografie Bowlen Dagboek Winterweer Links Contact

Biografie

In het kort:
Naam: Ron Janssen
Geboortedatum: 05 Januari 1990
Woonplaats: Heerhugowaard
Opleidingen: VMBO-t
MBO Bedrijsadministrateur (niet afgerond)
Werk: n.v.t.
Sport / Hobby's: Bowlen, Katten, Formule 1,
Webdesign en Computergames.

Levensloop:


Op 5 januari 1990 werd ik geboren in Haarlem. Op mijn 9e kwam ik bij Bowling Vereniging Haarlemmerliede en sindsdien is bowlen mijn sport. Destijds bij de jeugd heb ik veel gedaan. Naast het bowlen, ontwierp ik toernooien en schreef in het clubblad verslagen voor de jeugd. Toen ik daarna het ontwerpen van websites ontdekte maakte ik al snel een jeugdsite voor de vereniging. Sindsdien kun je mij bijna overal vinden onder de naam Boharo, een afkorting die eigenlijk Bowling Haarlemmerliede Ron betekent.

Naast alle bowlingactiviteiten ben ik meer sites gaan maken en onder andere een fansite over een belspel presentatrice. Intussen zat ik op het VMBO-t op het Schoter in Haarlem, een leuke schooltijd heb ik niet gehad. Ik werd veel gepest vooral in het 2e en 3e leerjaar. Echter gaf het mij een boost om goede cijfers te halen zodat ik snel van die school afkon.

Ik ging een MBO opleiding volgen aan het NOVA College. In het tweede jaar van de opleiding bedrijfsadministrateur stortte mijn wereldje in. Ik kreeg griep maar kwam er niet vanaf, alle energie was ver te zoeken. Na een paar honderd meter lopen was ik moe. De oorzaak was waarschijnlijk dat ik te veel tegelijk deed en het pestverleden me toch echt wel wat heeft gedaan.


Jaren gingen voorbij en ik kreeg hulp van diverse instanties. In deze periode begon ik het winterweer interessant te vinden. Na een berichtje op een nieuwssite van Haarlem heb ik enkele weken het weerbericht voor de krant en deze site mogen maken. Verder ontdekte ik dat ik mooie foto's kan maken. Na een reis met mijn ouders in Noorwegen waren familie en kennissen verrast over de foto's, en toen ik vertelde dat het met een digitaal cameraatje gemaakt was, geloofden ze dat al helemaal niet. Ik zal er er wel een oog voor hebben.

Helaas heeft het pestverleden voor grote angsten bij mij gezorgd waardoor ik nu niet zo in het leven sta zoals het zou moeten. Maar in 2014 kwam het Dr. Leo Kannerhuis erachter dat er meer aan de hand is. Buiten de sociale angststoornissen die ik heb, blijk ik een vorm van ASS (Autisme) te hebben, namelijk Asperger. Eindelijk kreeg alles een plaats en werden veel dingen duidelijk.

Mijn doel is en blijft hetzelfde, zo normaal mogelijk meedraaien in deze maatschappij. Veel drempels zijn nu nog heel hoog, hopelijk zijn ze over een paar jaar lager waardoor ook ik een makkelijker leven ga leiden.


 
Boharo.nl
Webdesign 13-11-2015 Ron Janssen | Webdesign: BOHARO.nl